Partnersamarbete för begagnade cyklar

Vi på Epassi strävar efter en förlängd livslängd på alla cyklar som förmedlas via vår tjänst. När en kund har avslutat sin leasingperiod, eller om dom väljer att avsluta den, så tillfaller cykeln Epassi. Därför vill vi nu tillsammans med Er få ut cykeln på marknaden igen – du som partner får möjligheten att köpa returnerade cyklar till nedsatt pris och kan sen sälja vidare dem med god marginal. Alla returnerade cyklar har hårda krav på att vara i gott kosmetiskt skick och vara fullt fungerande med mindre slitage. Allt detta för att säkerställa en trygg och effektiv vidareförsäljning för dig som cykelpartner!

  • Säker affär.

    Med våra hårda krav på cykelns skick så kan du som cykelpartner göra en trygg och säker affär med en cykel som är praktiskt taget i nyskick!

  • Klimatvänligt.

    Tack vare att du som partner vidaresäljer returnerade cyklar så bidrar du med att förlänga cykelns livslängd och drar ner klimatpåverkan!

  • Ökad försäljning.

    Genom ett kraftigt nedsatt pris på returnerade cyklar estimerar vi att du kan göra en vinst på ca 30% när du säljer cykeln vidare!

Är du ännu inte en del av vårt partnernätverk?

FYLL I DETTA FORMULÄR OCH GÅ MED I VÅRT NÄTVERK

epassibike.se

Den kompletta cykelförmånen.