Kom igång med din cykelförmån.

 • 1. SÄKERSTÄLL ATT DIN ARBETSGIVARE ERBJUDER EPASSIBIKE.

  Erbjuder din arbetsplats cykelförmånen EpassiBIKE? Härligt! Då är det bara att följa nästkommande steg för att få din drömcykel.

  Om din arbetsplats inte har något avtal med EpassiBIKE ännu så är du naturligtvis välkommen att tipsa dem om oss!

 • 2. BESTÄLL EN FÖRMÅNSCYKEL.

  Så snart du har fått en EpassiBIKE-kod så kan du enkelt använda vårt onlineformulär för att beställa hem din drömcykel.

  Vill du hellre klämma och känna på cykeln innan du beställer? Då kan du besöka en av våra partnerbutiker och beställa därifrån istället. Uppge bara din EpassiBIKE-kod till butikssäljaren. Observera att du inte kan ta med dig din förmånscykel direkt från fysisk butik. De måste först göra en beställning till oss och motta en bekräftelse innan de kan leverera cykeln till dig. Detta tar vanligtvis några arbetsdagar.  

 • 3. BEKRÄFTA LEVERANSEN.

  När du väl tagit emot din fömånscykel är det viktigt att du säkerställer att allt stämmer och att det är i det skick som det ska. Därefter måste du bekräfta leveransen. Sen är det bara att hoppa upp och börja cykla! 

  Bekräfta leveransen här >

Upptäck fördelarna.

 • NJUT AV FRIHETEN.

  Förmånscykeln kan med fördel användas som ett smidigt transportmedel fram och tillbaka till jobbet, men den funkar precis lika bra att använda närsomhelst när du är ledig. Varför inte passa på att testa stigcykling, downhill eller att åka iväg på en mysig cykelpicknick? Hoppa upp, börja trampa och njut av friheten!

 • SPARA PENGAR.

  Förmånscykeln är väldigt smidig och fördelaktig för din ekonomi då du har cykeln som månadsavdrag från din bruttolön. Tack vare den förmånliga beskattningen är priset i genomsnitt dessutom 20-35% billigare än om du hade köpt en cykel utan din cykelförmån.

 • TA HAND OM HÄLSAN.

  Cykling är ett fantastiskt och enkelt sätt att hålla dig fysiskt aktiv och boosta din hälsa. Dessutom blir en cykeltur till jobbet en riktigt härlig start på arbetsdagen!

LÖS UT DIN DRÖMCYKEL TILL ETT FÖRMÅNLIGT PRIS.

Efter din leasingperiod har du möjlighet att köpa loss din förmånscykel, du behöver bara betala restvärdet så är cykeln din. Om du inte önskar ta del av erbjudandet så lämnar du helt enkelt tillbaka cykeln till oss i gott skick. Kanske är det dags att ta cyklingen till en ny nivå? Lämna tillbaka din leasade cykel och byt till en helt ny modell!

 • SCHYSSTA LÖSNINGAR VID FÖRÄNDRING AV ANSTÄLLNING.

  Cykelförmånen kan enkelt överföras till din nästa anställning vid förändringar i din arbetssituation. Du har dessutom alltid möjligheten att köpa ut din cykel. 

1 av 1

epassibike.se

Den kompletta cykelförmånen.